sunrisebegeleiding

Sunrise begeleiding
Heindijk 29
3233 LE Oostvoorne
info@sunrisebegeleiding.nl

Het Sunrise traject kan je het best omschrijven als een ’leerkuil’

Hier volgt een korte uitleg,

Er zijn drie ingrediënten nodig om je doelen in je leven te realiseren en te worden wie je wilt zijn en deze zal je regelmatig tegenkomen tijdens het leerproces.

Deze ingrediënten zijn als volgt;  het “willen”,  “kunnen” en het “doen”.

Middels de methodieken van de motiverende gespreksvoering , het oplossingsgericht werken, ACT Acceptance & Commitment therapy, ondersteunen, begeleiden en coachen we jongeren stap voor stap naar de beste versie van zichzelf. De methodieken worden door elkaar gebruikt.

Aan jezelf werken en dingen doen die je eerder uit de weg ging, of juist waartegen je aan het vechten was is best wel een hele klus.

Je kijkt over het randje van de kuil en denkt, óeps wil ik dit wel ?…?

Dan is de eerste stap, jezelf te motiveren. Als je veel problemen ervaart,  is dit soms een lastige opdracht en kan je hier wel hulp bij gebruiken.

Als je beneden bent en de eerste hobbels en hindernissen opdoemen, helpt het  als je weet wat je doelen zijn, welke vaardigheden je daar voor nodig hebt, en vooral waar jouw kwaliteiten en mogelijkheden liggen. Een oplossingsgerichte aanpak en coaching  helpt je hier bij.

Voor dit alles is vooral veel actie en durf nodig. Immers je  gaat je problemen niet meer uit de weg. Je accepteert ze en laat ze niet je niet meer weerhouden om je doelen of stip aan de horizon binnen je bereik te krijgen.  Daar helpt onze ACT training  en coaching je bij.

Hoe vaker je het doet des te gemakkelijker het zal gaan. Wanneer je over de kuilen heen kan stappen ben je toe aan de volgende uitdaging.

Contact

Kenniscentrum

Beelden spreken

Sunrise begeleiding

Hulpmiddelen

Coachen met behulp van paarden

Lees alles ....

Het sunrise traject, omschreven als "leerkuil"

Lees alles ....

Creatief en pragmatisch vs ontwikkelen van vaardigheden en nieuwe projecten

Lees alles ....

Oriënteren op werkplekken en behalen van certificaten.

Lees alles ....