sunrisebegeleiding

Sunrise begeleiding
Heindijk 29
3233 LE Oostvoorne
info@sunrisebegeleiding.nl

Coaching met behulp van paarden

We bedenken een passende leuke activiteit, in de groep of individueel, waarin de jongere samen met een door hem of haar gekozen paard een opdracht uitvoert. Het paard kan de keuze maken om mee te doen en neemt hierin zijn rol, bijvoorbeeld door de jongere te steunen of juist grenzen aan te geven. Bij de uitvoering van de oefening, ervaringsgericht leren, ontstaat een situatie die een beroep doet op het ontwikkeling van de jongere. Het doel is o.a. de jongeren te stimuleren na te denken over zichzelf om eigen oplossingen te vinden die bij hen passen.

sunrisebegeleiding

“Dankzij Sunrise is mijn zoon weer een actieve puber die thuis woont en met plezier naar school gaat.”

Anoniem (Moeder)

Contact

Kenniscentrum

Beelden spreken

“Niet blijven hangen in oude patronen, er is meer dan alleen zwart en wit.”

Marja (moeder)